Hondenpoepzakjes

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg.

Compostbag RVS kunststof

Schrijf de eerste review van dit product

OF

Meer informatie

Biobag dispenser
De Biobag dispenser is ideaal voor op vakantieparken. Het betreft een kunststof dispenser waar maximaal 400 Biobag hondenpoepzakjes (= 4 Biobag blokken) ingehangen kunnen worden.
De dispenser is momenteel niet in voorraad. Vanaf september kunnen we deze leveren. De kunststof dispenser kost 65 euro.

Rvs dispenser Biobag
Er is tevens een roestvaststalen dispenser ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Gepp Hondenpoepvoorziening. Indien u belangstelling hiervoor heeft dan kunt u het beste contact opnemen met ons.

Combinatie van voorzieningen
De Gepp Hondentoilet kan uitstekend gecombineerd worden met de Biobag dispenser (en zakjes). Voor een recreatieterrein volstaan bijvoorbeeld één (of twee) Gepp voorzieningen en enkele dispensers die op een aantal strategische plaatsen worden opgehangen. Met een goed folder erbij en de overlast door hondenpoep wordt behoorlijk teruggedrongen. Dit geld voor zowel in de buurt als op een recreatiepark!

Compostbag RVS kunststof

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

BioBag hondenpoepzakjes: stevig materiaal (niet doorzichtig…) 100% afbreekbaar dus milieuvriendelijk! De Biobag hondenpoepzakjes is het ideale opruimmiddel om de hondenpoep van uw trouwe viervoeter mee op te ruimen en het is bovendien goed voor het milieu! Biobag hondenpoepzakjes: Opgeruimd is netjes! Toch?